Jouw kast
samenstellen
 
Stel jouw kast samen       StoreMax schuifdeuren       Raffito schuifdeuren       Inbouwkasten
9.2/10 van 44 beoordelingen          Scherpe prijzen      Snelle levertijden      Ervaren vakspecialist
Showroom     Klantenservice
Stel uw kast samen
Bekijk de inbouwkasten
StoreMax schuifdeurkast op maat
Schuifdeurkast met Raffito schuifdeuren
Raffito inbouwkasten op maat
StoreMax kasten en schuifdeuren
Raffito schuifdeuren en schuifdeurkasten
Raffito inbouwkasten

Schuifdeuren, een schuifdeurkast of op maat gemaakte inbouwkasten

Voordeel Schuifdeurkast.nl is de online kasten winkel om uw schuifdeurkast of schuifdeurwand eenvoudig samen te stellen. Duidelijke informatie over alle mogelijkheden die StoreMax inbouwkasten en Raffito kasten bieden staan uitgebreid vermeld.
Een inbouw schuifdeurkast online bestellen is geen dagelijks werk, maar voor specialisten van Voordeel Schuifdeurkasten.nl wel. Precies daarom bent u op het juiste adres om samen met ons de kast samen te stellen die aan al uw eisen voldoet.


Schuifdeurkast / inbouwkast samen stellen

Samen stellen wij uw inbouwkasten of schuifdeuren samen doormiddel van onze schuifdeurkast configurator. Dit programma stelt zorgvuldig een offerte op. U hoeft daarvoor alleen de eenvoudige stappen van het programma te doorlopen: het invullen van enkele afmetingen van de gewenste schuifdeurkast, door het uitzoeken van deuren voor uw schuifdeurkast en de door u uitgezochte interieur modules aan te klikken. Mocht u problemen ondervinden bij het gebruik van het programma zullen de vakkundige medewerkers van de Voordeel Schuifdeurkasten u graag assisteren.
Een kastenspecialist bekijkt uw aanvraag aandachtig en zal u attent maken op eventuele aandachtspunten die uw schuifdeurkast, stijldeuren, schuifdeuren of inbouwkast nog mooier en praktischer zouden kunnen maken.

Schuifdeuren en stijldeuren

Schuifdeuren lopen door middel van wielen op een vloerrails. Aan de bovenzijde van de deuren zit de geleiding die de schuifdeuren exact op zijn plaats houden en de schuifdeuren geruisloos geleiden. Voor binnendeuren hangend aan een schuifdeurrails kijkt u op voordeeldeuren.nl
Standaard schuifdeuren bestaan uit een deurplaat met een metalen lijst eromheen. De ruime keuze in deurplaten en omlijstingen maakt het mogelijk om voor iedere stijl een passende schuifdeur te maken. De metalen omlijsting van standaard schuifdeuren is van staal of aluminium.
Stijldeuren hebben de uitstraling van een binnendeur en zijn voorzien van een krasvaste folie en handgrepen om de schuifdeur te bedienen. De stijldeuren zijn volledig op maat gemaakt en gefreesd en rollen op een aluminium rail met kogel gelagerde wielen.


Een inbouw schuifdeurkast met de voordeligste prijs

De prijs van uw kast of schuifdeuren staat centraal en we zullen u altijd de voordeligste offerte aanbieden. Wij houden daarbij aanbiedingen van andere schuifdeurkasten scherp in de gaten en willen niet alleen een betere service, een mooiere schuifkast maar ook een scherpere prijs aanbieden.
De specialisten van Voordeel Schuifdeurkasten.nl bieden u direct de scherpste prijs, maar vermelden direct andere opties zoals ruime keuze in ladegrepen of verschillende mogelijkheden in softclose laden met grote of kleine ladefronten. Vaak is de prijs identiek en is uw persoonlijke smaak het belangrijkst om de kast volledig naar uw wenst te maken.


Schuifdeurkasten en inbouwkasten plaatsen

Een schuifdeurkast plaatsen is ook geen dagelijks werk, maar is door iedereen eenvoudig te doen. De schuifdeuren zijn volledig voor gemonteerd en de gratis meegeleverde railset op maat gemaakt. Het monteren van de schuifdeurrail tegen het plafond is het meeste werk. Bekijk de kasten montagefilm en ervaar zelf hoe simpel het is om een schuifdeur te monteren.
Een kastinterieur is ook al volledig op maat gemaakt en de legplanken zijn ook al voor gemonteerd met gefreesde plankendragers. Een plankendrager in de staander draaien en het meeste werk is gedaan. Het kastinterieur is aan de voorzijde afgewerkt met een stevig kunststof ABS afgeschuind profiel dat beschadigingen voorkomt en het kastinterieur een extra fraai uiterlijk geeft.

Uitbesteden van het plaatsen van uw schuifdeurkast is bij ons ook in goede handen. Vakbekwame interieurbouwers met jarenlange ervaring in het plaatsen van schuifdeurkasten, keukens en het plaatsen van schuifdeuren nemen al het werk uit handen.

Interesse naar alle mogelijkheden?
Bel ons, stuur een WhatsApp, stuur ons een e-mail of vraag nu een scherpe offerte aan.


schuifdeurkast aanbiedingschuifdeurkast montageschuifdeurkast offerte
CBW erkend CBW-erkend      Q-shops gecertificeerd
Algemene voorwaarden | Privacy | Sitemap | © Buitendeuren - Binnendeuren